Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Enkel och lättlagad plockmat som passar perfekt på en buffé. Stek kycklingen krispig i ugnen och servera i små tacoskålar tillsammans med fina tillbehör som färska fikon och chilikryddad grönkål.

Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Ingredienser

4 bufféportioner
1 förp grillade kycklingvingar med bbq smak (à 500 g)
1 msk riven färsk ingefära
275 g hackad grönkål
2 msk smör
1 tsk honung
1/2 tsk chiliflakes
1 msk japansk soja
2 färska fikon
1 silverlök
2 lime
2 förp tortilla bowls (à 150 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarella i bowl med avokado- och basilikadressing
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ricottapasta med brynt smör och salvia
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålssallad med fikon
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad sallad med grönkål och brysselkål
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktspytt med grönkål och pumpakärnor
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga