Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Enkel och lättlagad plockmat som passar perfekt på en buffé. Stek kycklingen krispig i ugnen och servera i små tacoskålar tillsammans med fina tillbehör som färska fikon och chilikryddad grönkål.

Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Ingredienser

4 bufféportioner
1   förp grillade kycklingvingar med bbq smak (à 500 g)
1 msk  riven färsk ingefära
275 g  hackad grönkål
2 msk  smör
1 tsk  honung
1/2 tsk  chiliflakes
1 msk  japansk soja
2   färska fikon
1   silverlök
2   lime
2   förp tortilla bowls (à 150 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i kycklingen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkoproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarella i bowl med avokado- och basilikadressing
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålssallad med fikon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ricottapasta med brynt smör och salvia
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktspytt med grönkål och pumpakärnor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enchiladas med fetaost
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga