Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Enkel och lättlagad plockmat som passar perfekt på en buffé. Stek kycklingen krispig i ugnen och servera i små tacoskålar tillsammans med fina tillbehör som färska fikon och chilikryddad grönkål.

Tortilla bowls med kycklingvingar och grönkål

Ingredienser

4 bufféportioner
1   förp grillade kycklingvingar med bbq smak (à 500 g)
1 msk  riven färsk ingefära
275 g  hackad grönkål
2 msk  smör
1 tsk  honung
1/2 tsk  chiliflakes
1 msk  japansk soja
2   färska fikon
1   silverlök
2   lime
2   förp tortilla bowls (à 150 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i kycklingen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkoproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarella i bowl med avokado- och basilikadressing
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktspytt med grönkål och pumpakärnor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig sallad med rödkål och grönkål
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med brysselkål, getost och fikon
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingvingar med koriandermajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Schnitzel med korianderkålsallad  
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga