Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Här är en lyxig och mustig fiskgryta med musslor och fänkål som du gör på sej, fänkål, tomater, lök, buljong och lite kryddor. Servera gärna fiskgrytan med baguette och en klick yoghurt. En god rätt till helgen eller för att lyxa till det i vardagen.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från ägg. Kontrollera bröd samt buljong eller fond för samtliga allergener.Gör glutenfri: servera med glutenfritt specialbröd.Gör laktosfri: byt matyoghurt mot laktosfri medelhavsyoghurt. Gör mjölkproteinfri: byt matyoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Vardagspaella med saffran, kyckling och musslor
Fisksoppa med tomat och apelsin
Korvsoppa med risoni, basilika och parmesan
Saffransdoftande fiskgryta
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer