Mustig chorizogryta som får fina smaker av den färska minichorizo som steks ihop med selleri och paprikapulver. För att få till grytan adderas vatten, körsbärstomater och tomatpuré, detta får då koka upp och sedan sjuda. Serveras tillsammans med nykokt pasta. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2022-09-09Jättegott! En favorit hemma hos oss. Lagar helt enligt receptet, fast ibland blir det lite salsiccia istället för chorizo.
Ronja
2017-11-03Detta va jättegott, vi skippade oliver och stjälkselleri men annars följde vi receptet, jag öste på tzatziki från gårdagen oxå. Betyg : 4/5 från oss!