Schnitzel med ruccolapotatis
Ruccolapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas! Med ruccoladressing, tomater, selleri, oliver och persilja, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett perfekt komplement till den stekta skinkschnitzeln.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014
Ingredienser
4 portioner
100 g frysta torkade tomater
1 kg sommarpotatis
1/2 påse rucola (à 65 g)
3 msk olivolja
3 stjälkar stjälkselleri
ca 600 g skivad skinkschnitzel
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 citron
140 g urkärnade gröna oliver
1/2 kruka bladpersilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2159 KJ / 515 kCal
Fett18.4 g
Kolhydrater46.8 g
Protein36.8 g
Kommentarer
Hej Mayvor! Kul att du är nöjd med kassen! Har framfört din önskan till våra kockar.
Redaktionen
2014-08-19Är mycket nöjd med mina påsar och recept väl tilltaget i portioner skulle vilja ha mer fisk i 3-dagarspåsen blir lite tjatigt med kyckling var och varannan vecka MvH
Mayvor
2014-08-14