Schnitzel med ruccolapotatis

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
2
Schnitzel med ruccolapotatis

Ruccolapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas! Med ruccoladressing, tomater, selleri, oliver och persilja, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett perfekt komplement till den stekta skinkschnitzeln.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014

Schnitzel med ruccolapotatis

Ingredienser

4 portioner
100 g  frysta torkade tomater
1 kg  sommarpotatis
1/2   påse rucola (à 65 g)
3 msk  olivolja
3   stjälkar stjälkselleri
ca 600 g  skivad skinkschnitzel
1 msk  smör eller margarin
salt och peppar
1   citron
140 g  urkärnade gröna oliver
1/2   kruka bladpersilja

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Hej Mayvor! Kul att du är nöjd med kassen! Har framfört din önskan till våra kockar.

Redaktionen

2014-08-19

Är mycket nöjd med mina påsar och recept väl tilltaget i portioner skulle vilja ha mer fisk i 3-dagarspåsen blir lite tjatigt med kyckling var och varannan vecka MvH

Mayvor

2014-08-14

Näringsvärde per portion

Energi2159 KJ / 515 kCal
Fett18.4 g
Kolhydrater46.8 g
Protein36.8 g

Testa liknande recept

Pannbiffar med rädisor och dillsås
Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt schnitzel med bakad purjolök och rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkschnitzel med gurksås
Betyg 2.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med gräddig löksås
Betyg 3.4 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga