Schnitzel med ruccolapotatis

1
2
Schnitzel med ruccolapotatis

Ruccolapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas! Med ruccoladressing, tomater, selleri, oliver och persilja, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett perfekt komplement till den stekta skinkschnitzeln.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014

Schnitzel med ruccolapotatis

Ingredienser

4 portioner
100 g frysta torkade tomater
1 kg sommarpotatis
1/2 påse rucola (à 65 g)
3 msk olivolja
3 stjälkar stjälkselleri
ca 600 g skivad skinkschnitzel
1 msk smör eller margarin
salt och peppar
1 citron
140 g urkärnade gröna oliver
1/2 kruka bladpersilja

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Redaktionen

2014-08-19

Hej Mayvor! Kul att du är nöjd med kassen! Har framfört din önskan till våra kockar.

Mayvor

2014-08-14

Är mycket nöjd med mina påsar och recept väl tilltaget i portioner skulle vilja ha mer fisk i 3-dagarspåsen blir lite tjatigt med kyckling var och varannan vecka MvH

Näringsvärde per portion

Energi 2159 KJ / 515 kCal
Fett 18.4 g
Kolhydrater 46.8 g
Protein 36.8 g
Läs mer om näringsvärden