En krämig morotsoppa med perfekt harmoni mellan gräddens krämighet, buljongens fyllighet, sting från sambal oelek och aromatisk väldoft från ingefäran. Toppa soppan med räkor och smulad fetaost.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd grädde och fetaost utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Uteslut fetaosten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maja
2022-10-19Jag lade i lite sötpotatis för hade det hemma :) soppan blev god :)
Eva-lena
2022-04-26Kommer absolut lagas igen, min matgäst tyckte också mycket om den. Jag tog bara en dl grädde.
Alejandro
2021-03-11Jag älskar nya soppan och detta var jättegott och enkel att laga! Smakrikt och vänligt bra för gråa oh kyla dagar!