Morotspasta med chorizo och mandel

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Morotspasta med chorizo och mandel

Idag serveras morotspasta med chorizo och mandel, en snabblagad rätt med härliga smaker. Pastan kokas enligt anvisning och morotspastan läggs i bara någon minut för att bli klar. Blanda denna färgglada kompott med peston och servera med korv och toppa med ärtskott, mangold och mandel.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2015

Morotspasta med chorizo och mandel

Ingredienser

2 portioner
1/2   påse mandelspån (à 50 g)
200 g  färsk minichorizo
1 tsk  olja
250 g  fettuccine
250 g  morotspasta
1 dl  pestopaprika
1/2 dl  vatten
1/2   ask ärtskott (à 100 g)
1/2   påse mangold (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4775 KJ / 1141 kCal
Fett59 g
Salt3.76 g
Kolhydrater106 g
Protein41 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Choritzopasta med zucchini och ruccola
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med korv och paprikapesto
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk chorizo med fettuccine och basilika
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad chorizo med pumpa och salvia
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpapasta med basilika och chorizo
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga