Morotspasta med chorizo och mandel

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Morotspasta med chorizo och mandel

Idag serveras morotspasta med chorizo och mandel, en snabblagad rätt med härliga smaker. Pastan kokas enligt anvisning och morotspastan läggs i bara någon minut för att bli klar. Blanda denna färgglada kompott med peston och servera med korv och toppa med ärtskott, mangold och mandel.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2015

Morotspasta med chorizo och mandel

Ingredienser

2 portioner
1/2 påse mandelspån (à 50 g)
200 g färsk minichorizo
1 tsk olja
250 g fettuccine
250 g morotspasta
1 dl pestopaprika
1/2 dl vatten
1/2 ask ärtskott (à 100 g)
1/2 påse mangold (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4775 KJ / 1141 kCal
Fett59 g
Salt3.76 g
Kolhydrater106 g
Protein41 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Korv med bröd och het räksallad i chorizomajonnäs
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mustig chorizogryta
Betyg 2.7 av 5.
194 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönragu med rosmarin och chorizo
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tray baked chorizo med paprika
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga