Morots- och rödbetspaté med saffran

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
0
Morots- och rödbetspaté med saffran

Morots- och rödbetspaté med saffran är en spännande smaksensation. Du river och kokar morötter och rödbetor. Spiskummin och saffran ger angenäm smak och färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morots- och rödbetspaté med saffran

Ingredienser

10 bitar
ca 300 g  morötter
ca 300 g  rödbetor
2 dl  kvarg
1 msk  majsstärkelse
4   ägg
1/2 g  saffran
6 krm  salt
1 krm  svartpeppar
2 krm  spiskummin

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lussebullar med kvarg
Betyg 4.4 av 5.
503 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Auberginekompott
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kolapaj med bär och färskost
Betyg 3.9 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varmrökt lax med bakad småpotatis och rödbetskvarg
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga