Morots- och rödbetspaté med saffran

Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
0
Morots- och rödbetspaté med saffran

Morots- och rödbetspaté med saffran är en spännande smaksensation. Du river och kokar morötter och rödbetor. Spiskummin och saffran ger angenäm smak och färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morots- och rödbetspaté med saffran

Ingredienser

10 bitar
ca 300 g morötter
ca 300 g rödbetor
2 dl kvarg
1 msk majsstärkelse
4 ägg
1/2 g saffran
6 krm salt
1 krm svartpeppar
2 krm spiskummin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lussebullar med kvarg
Betyg 4.4 av 5.
565 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persiskt ris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Auberginekompott
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varmrökt lax med bakad småpotatis och rödbetskvarg
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisk- och paprikafylld enchilladas
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga