Tre goda röror till skinksmörgåsen

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
1
Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Tre goda röror till skinksmörgåsen

Ingredienser

6 per röra

Ädeloströra

250 g kvarg
125 g grovriven ädelost
2 msk finklippt gräslök

Saffransröra

250 g kvarg
1/2 kuvert saffran (à 1/2 g)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finklippt persilja

Rödbetstsatsiki

6 inlagda rödbetor
1/2 rödlök
2 dl matlagningsyoghurt
125 g fetaost
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Hur mycket ädelost i den första röran? Någon speciell sort?

Karin

2004-10-26

Testa liknande recept

Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelostsoppa
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med ostyoghurt och strimlad kassler
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostmuffins
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga