Tre goda röror till skinksmörgåsen

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
1
Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Tre goda röror till skinksmörgåsen

Ingredienser

6 per röra

Ädeloströra

250 g  kvarg
125 g  grovriven ädelost
2 msk  finklippt gräslök

Saffransröra

250 g  kvarg
1/2   kuvert saffran (à 1/2 g)
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar
1/2 dl  finklippt persilja

Rödbetstsatsiki

6   inlagda rödbetor
1/2   rödlök
2 dl  matlagningsyoghurt
125 g  fetaost
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Rörorna innehåller laktos och mjölkprotein men är fria från gluten och ägg. 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Hur mycket ädelost i den första röran? Någon speciell sort?

Karin

2004-10-26

Testa liknande recept

Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipajer med grönkål, ädelost och mandel
Betyg 3.8 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostsoppa
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med ostyoghurt och strimlad kassler
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lök- och äppelsoppa
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga