Tre goda röror till skinksmörgåsen

6
1
Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Tre goda röror till skinksmörgåsen

Ingredienser

6 per röra

Ädeloströra

250 g kvarg
125 g grovriven ädelost
2 msk finklippt gräslök

Saffransröra

250 g kvarg
1/2 kuvert saffran (à 1/2 g)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finklippt persilja

Rödbetstsatsiki

6 inlagda rödbetor
1/2 rödlök
2 dl matlagningsyoghurt
125 g fetaost
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

För alla

Rörorna innehåller laktos och mjölkprotein men är fria från gluten och ägg. 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Karin

2004-10-26

Hur mycket ädelost i den första röran? Någon speciell sort?