Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 per röra portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ädeloströra: Blanda samman kvarg med ädelost, rör om och vänd ner gräslök.
  2. Saffransröra: Blanda samman samtliga ingredienser.
  3. Rödbetstsatsiki: Riv rödbetorna på rivjärnets grova sida. Skala och riv löken grovt.
  4. Blanda samman yoghurt med lök, rödbetor och mosad fetaost. Krydda och rör om.

För alla

Rörorna innehåller laktos och mjölkprotein men är fria från gluten och ägg. 

Ingredienser

Portioner: 6 per röra
Ädeloströra
  • 250 g kvarg
  • 125 g grovriven ädelost
  • 2 msk finklippt gräslök
Saffransröra
  • 250 g kvarg
  • 1/2 kuvert saffran (à 1/2 g)
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl finklippt persilja
Rödbetstsatsiki
  • 6 inlagda rödbetor
  • 1/2 rödlök
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 125 g fetaost
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer