Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Ingredienser
6 per röra
Ädeloströra
250 g kvarg
125 g grovriven ädelost
2 msk finklippt gräslök
Saffransröra
250 g kvarg
1/2 kuvert saffran (à 1/2 g)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finklippt persilja
Rödbetstsatsiki
6 inlagda rödbetor
1/2 rödlök
2 dl matlagningsyoghurt
125 g fetaost
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hur mycket ädelost i den första röran? Någon speciell sort?
Karin
2004-10-26