Potatissallad med rabarber och kapris
Potatissallad med rabarber och kapris tillagar du på under en halvtimme. Dijonsenap och fräsch vårlök ger potatissalladen god smak. Du garnerar med dill som ger trivsam smak och lite färg.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
Ingredienser
4 portioner
800 g kokt, kall, skalad potatis
1 rabarberstjälk
1 liten knippa salladslök
1 burk cornichons (à ca 130 g)
Dressing
1 1/2 dl olivolja
1 dl dill + till garnering
3 msk kapris
1/2 dl vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket gott, vi använde färskpotatis, färsk rödlök och lite mindre med svartpeppar. Serverade med grillad kassler, paprika, champinjoner och en kall öl. Sommarmat!
Ulf göran
2007-06-27