Potatissallad med rabarber och kapris

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatissallad med rabarber och kapris

Potatissallad med rabarber och kapris tillagar du på under en halvtimme. Dijonsenap och fräsch vårlök ger potatissalladen god smak. Du garnerar med dill som ger trivsam smak och lite färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Potatissallad med rabarber och kapris

Ingredienser

4 portioner
800 g kokt, kall, skalad potatis
1 rabarberstjälk
1 liten knippa salladslök
1 burk cornichons (à ca 130 g)

Dressing

1 1/2 dl olivolja
1 dl dill + till garnering
3 msk kapris
1/2 dl vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott, vi använde färskpotatis, färsk rödlök och lite mindre med svartpeppar. Serverade med grillad kassler, paprika, champinjoner och en kall öl. Sommarmat!

Ulf göran

2007-06-27

Testa liknande recept

Picklad rabarber och rädisa
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rabarberlängtan
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarbercocktail
Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad lax med potatissallad och tonfiskkräm
Betyg 3.4 av 5.94 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberbål
Betyg 2.9 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mammas rabarberpaj
Betyg 3.3 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad