Sill á la russe

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Sill á la russe

Sill á la russe, eller matjessill på ryskt vis, är en tilltalande liten fiskrätt som du serverar med en krämig röra på kvarg och majonnäs tillsammans med potatis. Bredvid sillen presenterar du även ägg, rödbetor, saltgurka och rödlök.

Sill á la russe

Ingredienser

8 portioner
3 burkar matjessill (à 200 g)
1 1/2 dl kvarg (1% fett)
1/2 dl fettfri majonnäs
1 - 1 1/2 msk vatten
1 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
3 hårdkokta ägg
2 - 3 inlagda rödbetor
2 saltgurkor
1 rödlök
1/2 dl kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödbetsraka med ryskt pålägg
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslöksblini med skinka och gurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk rysk entré
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillfat (buffé)
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ryska sillen med honung och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga