Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Grillade bakpotatisskivor med rödbets- och pepparrotskvarg

Grillade bakpotatisskivor med en aptitlig röra av kokta rödbetor, kvarg och pepparrot. Servera potatisen med rödbets- och pepparrotskvargen till en saftig grillad köttbit.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Förväll potatisskivorna i saltat vatten ca 5 minuter. Häll av potatisen och lägg skivorna på ett papper för att rinna av.
  2. Koka rödbetorna mjuka. Skala dem och mixa med kvarg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Grilla potatisskivorna tills de är mjuka. Servera med rödbetskvargen, garnera med riven pepparrot.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 bakpotatisar med skal i ca 1/2 cm tjocka skivor
  • 200 g rödbetor
  • 250 g kvarg (10%)
  • salt och peppar
  • pepparrot
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?