Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

1
0
Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Salt och krämig sardellmajonnäs piffar till de klassiska ägghalvorna. Svarta sesamfrön ger god crunch och snygg färgkontrast. Toppa med gräslök, persilja och krasse.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Ingredienser

10 bufféportioner
5 ägg
1 dl majonnäs
1 msk sardellcrème
1 tsk färskpressad citronjuice
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 ask smörgåskrasse
1 krm svartpeppar
svarta sesamfrön (till garnering)

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Tips

För perfekta mjukkokta ägg kolla här.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 522 KJ / 125 kCal
Fett 12 g
Salt 0.51 g
Kolhydrater 1 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden