Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Salt och krämig sardellmajonnäs piffar till de klassiska ägghalvorna. Svarta sesamfrön ger god crunch och snygg färgkontrast. Toppa med gräslök, persilja och krasse.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Ingredienser

10 bufféportioner
5 ägg
1 dl majonnäs
1 msk sardellcrème
1 tsk färskpressad citronjuice
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 ask smörgåskrasse
1 krm svartpeppar
svarta sesamfrön (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi522 KJ / 125 kCal
Fett12 g
Salt0.51 g
Kolhydrater1 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caesarägg med räkor
Betyg 2.8 av 5.
99 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med sardellkräm
Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalva med picklad blomkål och dillmajonnäs
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostbollar med cheddar
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotssill med forellrom
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga