Caesarägg med räkor

99
0
Caesarägg med räkor

Här är det den populära caesardressingen som fått stå modell till den krämiga röran som ägghalvorna toppas med. Den färdiga sardellcrèmen går bra att ersätta med ett par finhackade sardeller. Några rosa räkor till det och du är hemma!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Caesarägg med räkor

Ingredienser

8 portioner
8 ägg
2 dl majonnäs
1 tsk sardellcrème på tub
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl finriven parmesan
1 krm svartpeppar
32 skalade räkor
ev brysselkålsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

99

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1170 KJ / 280 kCal
Fett 26 g
Salt 0.87 g
Kolhydrater 1 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden