Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ägg är en given komponent när det vankas midsommarbuffé, julbord eller påsklunch. Piffa ägghalvorna med en smakrik gräslöksmajonnäs och rom. Sesamfrön och klippt krasse på toppen bidrar med både smak och extra finess.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ingredienser

8-10 portioner
5 ägg
1 dl majonnäs
2 msk hackad gräslök
80 g löjrom eller stenbitsrom
1 msk rostade vita sesamfrön
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi648 KJ / 155 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater1 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Smörgåstårta med ansjovis och räkor
    Betyg 2.9 av 5.240 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessilltårta (lättare variant)
    Betyg 3.4 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lax- och romtårta
    Betyg 4.1 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad