Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
0
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ägg är en given komponent när det vankas midsommarbuffé, julbord eller påsklunch. Piffa ägghalvorna med en smakrik gräslöksmajonnäs och rom. Sesamfrön och klippt krasse på toppen bidrar med både smak och extra finess.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ingredienser

8-10 portioner
5 ägg
1 dl majonnäs
2 msk hackad gräslök
80 g löjrom eller stenbitsrom
1 msk rostade vita sesamfrön
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi648 KJ / 155 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater1 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Smördegskex med dillfärskost och stenbitsrom
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snittar med Västerbottensost och löjrom
Betyg 3.6 av 5.
179 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lax- och romtårta
Betyg 4 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Romdipp med chips
Betyg 4.7 av 5.
74 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörgåstårta med ansjovis och räkor
Betyg 2.9 av 5.
240 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga