Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

6
0
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ägg är en given komponent när det vankas midsommarbuffé, julbord eller påsklunch. Piffa ägghalvorna med en smakrik gräslöksmajonnäs och rom. Sesamfrön och klippt krasse på toppen bidrar med både smak och extra finess.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ingredienser

8-10
5 ägg
1 dl majonnäs
2 msk hackad gräslök
80 g löjrom eller stenbitsrom
1 msk rostade vita sesamfrön
smörgåskrasse

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein).
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 648 KJ / 155 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 1 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden