Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Pintxos

Pintxos, den baskiska varianten av tapas, består oftast av brödbitar med något gott ovanpå och sedan sätts en tandpetare genom hela härligheten. Här är tre olika smakkombinationer med manchego, chorizo och serranoskinka.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred fikonmarmelad på rostade baguetteskivor, lägg på en skiva manchego och toppa med färska fikon i kvartar.

För alla

Fri från ägg och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut manchego mot mjölkproteinfri ost.

  1. Blanda lika delar sardellcrème med smetana. Bred sardellcrèmen på rostade baguetteskivor. Toppa med chorizo och rostad paprika.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).

  1. Bred kronärtskockscrème på rostade baguetteskivor. Toppa med serranoskinka och en oliv på pinne.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

  • fikonmarmelad
  • rostade baguetteskivor
  • manchegoost
  • färska fikon
  • sardellcrème
  • smetana
  • chorizo
  • rostad paprika
  • kronärtskockscrème
  • serranoskinka
  • oliver
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer