Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Salt och krämig sardellmajonnäs piffar till de klassiska ägghalvorna. Svarta sesamfrön ger god crunch och snygg färgkontrast. Toppa med gräslök, persilja och krasse.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Ingredienser

10 bufféportioner
5 ägg
1 dl majonnäs
1 msk sardellcrème
1 tsk färskpressad citronjuice
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 ask smörgåskrasse
1 krm svartpeppar
svarta sesamfrön (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi522 KJ / 125 kCal
Fett12 g
Salt0.51 g
Kolhydrater1 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Caesarägg med räkor
    Betyg 2.8 av 5.99 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med sardellkräm
    Betyg 2.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ostbollar med cheddar
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Flarn med sardeller och sparris
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad