Deviled eggs med sardeller och räkor

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Deviled eggs med sardeller och räkor

Gröp ut gulan, smaksätt med majonnäs, sardellcrème och färskpressad citronjuice. Spritsa tillbaka krämen i de urgröpta ägghalvorna, toppa med räkor och gräslök. Voilà – midsommarens mesta måste är redo att serveras. Smakrikt och snyggt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Deviled eggs med sardeller och räkor

Ingredienser

10 st
5 ägg
1/2 dl majonnäs
1/2 msk sardellcrème (gärna på tub)
1 tsk färskpressad citronjuice
10 skalade räkor
1 msk finskuren gräslök
nymald peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Caesarägg med räkor
Betyg 2.8 av 5.
99 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkmacka på grillat surdegsbröd med sparris och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Shrimp rolls
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Havssallad med grillad paprika på toast
Betyg 3.2 av 5.
164 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägg- och potatishalvor med räk- och tångröra
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk med kall räk- och romsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga