Deviled eggs med sardeller och räkor

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Deviled eggs med sardeller och räkor

Gröp ut gulan, smaksätt med majonnäs, sardellcrème och färskpressad citronjuice. Spritsa tillbaka krämen i de urgröpta ägghalvorna, toppa med räkor och gräslök. Voilà – midsommarens mesta måste är redo att serveras. Smakrikt och snyggt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Deviled eggs med sardeller och räkor

Ingredienser

10 st
5   ägg
1/2 dl  majonnäs
1/2 msk  sardellcrème (gärna på tub)
1 tsk  färskpressad citronjuice
10   skalade räkor
1 msk  finskuren gräslök
nymald peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Skär av en liten, liten bit av äggvitan undertill på varje ägghalva, så står de stadigt på fatet. Den bortskurna äggvitan går fint att blanda ner i en gubbröra.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Caesarägg med räkor
Betyg 2.8 av 5.
99 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig räksallad
Betyg 4.1 av 5.
84 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västkustsill
Betyg 4.7 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ägg- och potatishalvor med räk- och tångröra
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smögenröra
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor med het saffransdipp
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga