Deviled eggs med sardeller och räkor

2
0
Deviled eggs med sardeller och räkor

Gröp ut gulan, smaksätt med majonnäs, sardellcrème och färskpressad citronjuice. Spritsa tillbaka krämen i de urgröpta ägghalvorna, toppa med räkor och gräslök. Voilà – midsommarens mesta måste är redo att serveras. Smakrikt och snyggt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Deviled eggs med sardeller och räkor

Ingredienser

10 st
5
ägg
1/2 dl
majonnäs
1/2 msk
sardellcrème (gärna på tub)
1 tsk
färskpressad citronjuice
10
skalade räkor
1 msk
finskuren gräslök
-
nymald peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Skär av en liten, liten bit av äggvitan undertill på varje ägghalva, så står de stadigt på fatet. Den bortskurna äggvitan går fint att blanda ner i en gubbröra.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept