Ägghalvor med sardellkräm

Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat
1
Ägghalvor med sardellkräm

Fyllda ägghalvor är en klassiker på buffén. Äggulorna gröps ur och blandas med härligt salt sardellkräm, majonnäs och rivet citronskal. Med en spritspåse är det enkelt att få fyllningen på plats.

Ägghalvor med sardellkräm

Ingredienser

4 portioner

Med sardellcrème

4 hårdkokta ägg
1/2 citron
1 msk sardellcrème
1/2 dl majonnäs (gärna hemmagjord, se länk nedan under steg 2)
salt
svartpeppar

Till garnering

persilja

Med kaviar

4 hårdkokta ägg
1/2 kruka dill
2 msk kaviar
1 msk naturell färskost
salt
svartpeppar

Till garnering

dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

Hade lite extra citron i, supergott!

Filippa

2020-12-27

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är beräknad per portion, för äggen fyllda med sardellcrème.
Energi750 KJ / 179 kCal
Fett16 g
Salt0.7 g
Kolhydrater0.7 g
Protein8.6 g

Testa liknande recept

Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Klassisk gubbröra
Betyg 2.5 av 5.
1315 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaviarröra med ägg och potatis
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarröra
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nubberöra
Betyg 4 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga