Minisalsiccia med granatäpplesallad

1
0
Minisalsiccia med granatäpplesallad

Grilla smakrika små salsicciakorvar och servera med en fräsch granatäpplesallad, en perfekt sommarmiddag! De saftiga korvarna har smak av fänkål och passar perfekt att steka eller lägga på grillen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Minisalsiccia med granatäpplesallad

Ingredienser

4 portioner

Majonnäs

1 1/2 dl
majonnäs
1 msk
ras el hanout (kryddblandning)

Granatäpplesallad

1
silverlök
1 1/2 msk
olivolja
1 msk
vitvinsvinäger
1
apelsin
1
kruka persilja
2 krm
salt
1 krm
peppar
1
granatäpple (1 äpple motsvarar ca 1 dl kärnor)

Grillat

150 g
haricots verts
2
spetspaprikor
2
hjärtsalladshuvuden
3
förp mini salsiccia (à 180 g)

Till servering

pärlcouscous

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och korven.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt pärlcouscous mot glutenfri couscous.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 4350 KJ / 1040 kCal
Fett 62 g
Salt 4.6 g
Kolhydrater 75 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept