Midsommarröra
En krämig midsommarröra med matjessill, rödlök, körsbärstomater och chilisås. Supergott på knäckemackan! Garnera gärna med riven pepparrot och hackad gräslök.
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
1 stor rödlök
250 g körsbärstomater
1 burk hela filéer matjessill (à 570 g)
1 1/2 dl majonnäs (se länk nedan under steg 4)
3 msk chilisås
svartpeppar
1 kruka gräslök
Garnering
4 msk riven färsk pepparrot
gräslök
Till servering
knäckebröd
smör
lagrad ost (gärna prästost)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2334 KJ / 558 kCal
Fett36.5 g
Salt1.2 g
Kolhydrater26.7 g
Protein28.2 g
Kommentar
Jättegod. Smakade på ICA Maxi Linköping i går. Och gjorde den hemma själv idag. Snabbt enkelt och gott.
Lemonia
2016-06-18