Matjessilltallrik med pepparrot

En silltallrik slår aldrig fel, sommar som påsk eller jul! Lägg matjessillen på en tallrik tillsammans med kokt ägg och toppa med kapris, gräddfil, gräslök och färskriven pepparrot. Servera med brynt smör-slungad potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2023

Ingredienser
6 portioner
400 g små potatisar
4 ägg
50 g smör
2 msk kapris
2 förp matjessill (à 200g)
2 dl gräddfil
2 msk finriven pepparrot
1/2 dl finskuren gräslök
För alla
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: byt ut smör och gräddfil mot laktosfria ersättningsprodukter.
Gör laktosfri: byt ut smör och gräddfil mot laktosfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1779 KJ / 425 kCal
Fett30 g
Salt4.51 g
Kolhydrater21 g
Protein18 g
Kommentarer