Majonnäs

Betyg 3.9 av 5.110 personer har röstat
Receptet har 35 kommentarer
Majonnäs

Imponera på dina vänner och gör din egen majonnäs, den ultimata lena dressingen som passar till det mesta. Majonnäsen baserar du på bland annat ägg, olja och fransk senap vilket ger en förstklassigt krämig röra med karaktär.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Majonnäs

Ingredienser

1 sats
2 äggulor
2 tsk fransk senap
1 msk vitvinsvinäger
1/4 tsk salt
1 krm peppar
2 krm socker
2 dl olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.110 personer har röstat

Kommentarer

Superenkel och god

Linda

2025-03-29

Hur länge håller den i kylen?

Lena

2024-12-18

Hej Lena! Ja, vi brukar säga max fyra dagar när det handlar om råa ägg. Vänliga hälsningar Tove

ICA-köket

2024-12-18

Allt enligt receptet inklusive rapsolja Strålande resultat Nu behöver jag inte köpa majonäs mer

Bengt

2024-07-13

Näringsvärde per sats

Näringsvärdet är beräknat på 1 sats.
Energi7667 KJ / 1832 kCal
Fett189 g
Salt2 g
Kolhydrater36 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade blomkålsbuketter med kryddig sås
Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt hummer med majonnäs á la oliv
Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffransmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksbröd med chilimajonnäs
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad tonfisk med brysselkål och ansjovismajonnäs
Betyg 3.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad