Denna spännande vego variant av lasagne får med den kryddiga tomatsalsan en het mexikansk touch. Rätten lagar du på champinjoner, majs, cottage cheese och äggstanning med basilika. Servera lasagnen till middag med marinerade bönor och bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
1996
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lena
2023-01-22Körde 225-250 grader i 30 min och 5 dl tomat ist. Blev inte torr, jättegod!
Jonas
2008-02-26Har gjort det här receptet många gånger, och det är ett av mina personliga favoriter. Tänk bara på att trycka ner plattorna riktigt ordentligt innan den åker in i ugnen: sätt båda händerna på plattorna, och använd hela din kroppstyngd. Annars blir det lätt torrt...
Maj
2007-12-29Den blir rätt så torr. Nästa gång använder jag nog en ostsås istället för äggstanningen för att få den lite såsigare och godare.