Medelhavslasagne

Betyg 4 av 5.
33 personer har röstat
9
Medelhavslasagne

Medelhavslasagne är en perfekt middagsrätt. Bacon, vitlök och chili ger den här lasagnen det lilla extra. Cottage cheese och spenat är två spännande ingredienser som ytterligare lyfter rätten. Du tillagar lasagnen på under en timme.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Medelhavslasagne

Ingredienser

10 portioner
4   paket bacon (à 140 g)
4   gula lökar
6   vitlöksklyftor
4   burkar krossade tomater
2 msk  timjan
2 tsk  chilipulver
2   burkar cottage cheese (à 500 g)
1   paket tinad fryst hackad spenat (à 450 g)
1   paket gröna lasagneplattor (à 500 g)
6   tomater
4 dl  riven ost
salt och peppar

Gör så här

Tips

Kan med fördel förberedas dagen före och gratineras/värmas när gästerna kommer.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Hej det står ju 2 tsk och inte2 msk,,,,,dagen efter var den godast,men även första,,,,,,görs igen

Maria

2010-05-18

Väldigt gott! Kom ihåg att krama ur spenaten så kommer den inte bli så lös.

Lisa

2008-09-25

Ett jättebra recept som gick hyfsat snabbt att göra. Kommer att användas igen!

Ulla-britt

2008-09-10

Testa liknande recept

Lasagne med chili, cottage cheese och bladspenat
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Laxlasagne med fetaost
Betyg 3.7 av 5.
108 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cottage cheeselasagne med spenat
Betyg 4.2 av 5.
147 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svamplasagne med spenat
Betyg 4.7 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel lasagne med paprika och svamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Öppen lasagne med zucchini, tomat och parmesan
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga