Medelhavslasagne

30
9
Medelhavslasagne

Medelhavslasagne är en perfekt middagsrätt. Bacon, vitlök och chili ger den här lasagnen det lilla extra. Cottage cheese och spenat är två spännande ingredienser som ytterligare lyfter rätten. Du tillagar lasagnen på under en timme.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Medelhavslasagne

Ingredienser

10 portioner
4 paket bacon (à 140 g)
4 gula lökar
6 vitlöksklyftor
4 burkar krossade tomater
2 msk timjan
2 tsk chilipulver
2 burkar cottage cheese (à 500 g)
1 paket tinad fryst hackad spenat (à 450 g)
1 paket gröna lasagneplattor (à 500 g)
6 tomater
4 dl riven ost
salt och peppar

Gör så här

Tips

Kan med fördel förberedas dagen före och gratineras/värmas när gästerna kommer.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer

Maria

2010-05-18

Hej det står ju 2 tsk och inte2 msk,,,,,dagen efter var den godast,men även första,,,,,,görs igen

Lisa

2008-09-25

Väldigt gott! Kom ihåg att krama ur spenaten så kommer den inte bli så lös.

Ulla-britt

2008-09-10

Ett jättebra recept som gick hyfsat snabbt att göra. Kommer att användas igen!