Medelhavslasagne

Medelhavslasagne är en perfekt middagsrätt. Bacon, vitlök och chili ger den här lasagnen det lilla extra. Cottage cheese och spenat är två spännande ingredienser som ytterligare lyfter rätten. Du tillagar lasagnen på under en timme.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Ingredienser
10 portioner
4 paket bacon (à 140 g)
4 gula lökar
6 vitlöksklyftor
4 burkar krossade tomater
2 msk timjan
2 tsk chilipulver
2 burkar cottage cheese (à 500 g)
1 paket tinad fryst hackad spenat (à 450 g)
1 paket gröna lasagneplattor (à 500 g)
6 tomater
4 dl riven ost
salt
peppar
Gör så här
00:05:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stVäldigt god! Använder dock färsk spenat och färsk chili, och kryddar lite extra med grönsaksbuljong. 🙂
Sofia
Hej det står ju 2 tsk och inte2 msk,,,,,dagen efter var den godast,men även första,,,,,,görs igen
Maria
Väldigt gott! Kom ihåg att krama ur spenaten så kommer den inte bli så lös.
Lisa
Ett jättebra recept som gick hyfsat snabbt att göra. Kommer att användas igen!
Ulla-britt
Jättegott omtyckt av alla.
Marika
Jättegod, speciellt dagen efter!
Marielle
Otroligt god lasagne, särskilt dagen efter när den stått till sig. Läste kommentarerna innan och tog en tsk chilipulver istället för msk, och det kändes korrekt för det var ganska mycket sting med "bara" en tsk.
Mia
Håller fullständigt med ovanstående. Det måste vara fel på mängden chilipulver. Annars blev den superbra. Eva
Eva
Supergott! 10 p!!!
Ulrika
Jag tyckte att det var gott men det måste vara fel mängd chilipulver, den var MKT stark. Det borde nog stå tsk inte msk. Den blev som nylagad väldigt blöt, så att laga den en dag i förväg eller ha fler lasagenplattor skulle nog göra susen. Lycka till!
Anders