Medelhavslasagne

Medelhavslasagne är en perfekt middagsrätt. Bacon, vitlök och chili ger den här lasagnen det lilla extra. Cottage cheese och spenat är två spännande ingredienser som ytterligare lyfter rätten. Du tillagar lasagnen på under en timme.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Ingredienser
10 portioner
4 paket bacon (à 140 g)
4 gula lökar
6 vitlöksklyftor
4 burkar krossade tomater
2 msk timjan
2 tsk chilipulver
2 burkar cottage cheese (à 500 g)
1 paket tinad fryst hackad spenat (à 450 g)
1 paket gröna lasagneplattor (à 500 g)
6 tomater
4 dl riven ost
salt
peppar
Gör så här
00:05:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stVäldigt god! Använder dock färsk spenat och färsk chili, och kryddar lite extra med grönsaksbuljong. 🙂
Sofia
Hej det står ju 2 tsk och inte2 msk,,,,,dagen efter var den godast,men även första,,,,,,görs igen
Maria
Väldigt gott! Kom ihåg att krama ur spenaten så kommer den inte bli så lös.
Lisa