Medelhavsjärpar

Bjud på järpar på vildsvinsfärs med smakinspiration från medelhavet. Soltorkade tomater och kapris ger medelhavsjärparna en somrig fräschör och grädden gör färsen saftig och god.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1912 KJ / 457 kCal
Fett32 g
Salt3.38 g
Kolhydrater8 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stSuper enkelt och gott, fick krydda på extra bara!
Rose
Det blev kämpigt att forma dem till järpar, för lös konsistens. Nästa gång tar jag mer ströbröd. Smaken var gott.
Mitra
Gott, kompletterade med spagetti och finca antigua reserva. Harmoniska smaker. / Gunnar
Gunnar