Matjessillfat (buffé)

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
1
Matjessillfat (buffé)

Matjessillfat är en lättlagad och uppskattad rätt som passar perfekt på buffébordet. De smakrika matjessillarna blandas med ägg, gräslök och rödlök och ovanpå detta ringlas en god dressing av senap och olja.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Matjessillfat (buffé)

Ingredienser

8 portioner
3 burkar matjessill (à 200 g)
1 rödlök
2 hårdkokta ägg
2 msk hackad gräslök

Dressing

1 tsk fransk senap
2 msk rapsolja
2 msk vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Ingen riktig höjdare. Jag tyckte att det var för mycket matjesill i förhållande till ägg och rödlök.

Jenny

2007-04-10

Näringsvärde per portion

Energi760 KJ / 180 kCal
Fett13.5 g
Kolhydrater6 g
Protein8.5 g

Testa liknande recept

Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillsallad med stingig sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjeslåda med lök
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med päronhack
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga