Sillsallad med stingig sås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sillsallad med stingig sås

Vad är mer somrigt än en ljummen sillsallad? Färskpotatis, matjessill, purjolök, rädisor och ägg blandas ihop och blir tillsammans en fabulös kombination. Ringla över den stingiga såsen gjord på fransk senap och salladen är färdig att servera.

Sillsallad med stingig sås

Ingredienser

8 portioner
1 kg färskpotatis
1 burk matjessill (à 590 g)
1 purjolök
1 knippe rädisor
4 hårdkokta ägg
1 isbergssalladshuvud

Sås

3 dl matlagningsyoghurt
2 msk farin
3 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1/2 dl finhackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessillfat (buffé)
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nubbesallad (lättare variant)
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjeslåda med lök
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad