Sillsallad med stingig sås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sillsallad med stingig sås

Vad är mer somrigt än en ljummen sillsallad? Färskpotatis, matjessill, purjolök, rädisor och ägg blandas ihop och blir tillsammans en fabulös kombination. Ringla över den stingiga såsen gjord på fransk senap och salladen är färdig att servera.

Sillsallad med stingig sås

Ingredienser

8 portioner
1 kg färskpotatis
1 burk matjessill (à 590 g)
1 purjolök
1 knippe rädisor
4 hårdkokta ägg
1 isbergssalladshuvud

Sås

3 dl matlagningsyoghurt
2 msk farin
3 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1/2 dl finhackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessillfat (buffé)
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill á la russe
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mild Tegnérsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sommarsill under medelhavstäcke
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjeslåda med lök
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga