Sillsallad med stingig sås
![Sillsallad med stingig sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13557/cf_259/sillsallad_med_stingig_sas.jpg)
Vad är mer somrigt än en ljummen sillsallad? Färskpotatis, matjessill, purjolök, rädisor och ägg blandas ihop och blir tillsammans en fabulös kombination. Ringla över den stingiga såsen gjord på fransk senap och salladen är färdig att servera.
![Sillsallad med stingig sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13557/cf_259/sillsallad_med_stingig_sas.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 kg färskpotatis
1 burk matjessill (à 590 g)
1 purjolök
1 knippe rädisor
4 hårdkokta ägg
1 isbergssalladshuvud
Sås
3 dl matlagningsyoghurt
2 msk farin
3 msk fransk senap
1/2 tsk salt
1/2 dl finhackad dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer