Matjesill med brynt citronsmör och ägg

0
0
Matjesill med brynt citronsmör och ägg

Somrigare än detta blir det inte. Färskpotatis, matjessill, gräslök och rädisor på ett stort fat. Ringla över det härliga brynta citronsmöret och lite salt kapris och sommartallriken är klar att servera.

Skriv ut
Matjesill med brynt citronsmör och ägg

Ingredienser

4 portioner
800 g
färskpotatis
4
ägg
1
knippe rädisor (à ca 220 g)
1
kruka gräslök
1
kruka dill
2
förp matjessill (à 270 g)

Brynt citronsmör

150 g
smör
1/2
citron (finrivet skal och pressad saft)
1 dl
kapris

För alla

Fri från gluten. Innehåller laktos and mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3796 KJ / 907 kCal
Fett 67 g
Salt 11 g
Kolhydrater 43 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept