Sill med örter och brynt smör
![Sill med örter och brynt smör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16543/cf_259/sill_med_orter_och_brynt_smor.jpg)
Sill med örter och brynt smör är lysande till midsommar. Du skivar färskpotatis och matjessill och hackar kokt ägg. Det är svensk sommar det! Dill, gräslök och persilja gör sillen komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
![Sill med örter och brynt smör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16543/cf_259/sill_med_orter_och_brynt_smor.jpg)
Ingredienser
1 portion
färskpotatis
matjessillfiléer
hårdkokt hackat ägg
svenska örter (finklippt dill, gräslök och persilja)
brynt smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Varför slå brynt smör på sillen som snart blir kallt och stelt och äckligt Det är ju bara de fem första sekunderna som smöret är varmt.
Gunilla
2008-03-11