Sill med örter och brynt smör | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Sill med örter och brynt smör

Sill med örter och brynt smör är lysande till midsommar. Du skivar färskpotatis och matjessill och hackar kokt ägg. Det är svensk sommar det! Dill, gräslök och persilja gör sillen komplett.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fördela nykokt skivad färskpotatis på assietter. Lägg på matjesfiléer skurna i bitar. Strö över hårdkokt hackat ägg.
  2. Lägg på en hög svenska örter (finklippt dill, gräslök och persilja). Häll över hett, brynt smör.

Ingredienser

Portioner: 1
  • färskpotatis
  • matjessillfiléer
  • hårdkokt hackat ägg
  • svenska örter (finklippt dill, gräslök och persilja)
  • brynt smör
Lägg till i inköpslistan