Matjesill med brynt citronsmör och ägg

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Matjesill med brynt citronsmör och ägg

Somrigare än detta blir det inte. Färskpotatis, matjessill, gräslök och rädisor på ett stort fat. Ringla över det härliga brynta citronsmöret och lite salt kapris och sommartallriken är klar att servera.

Matjesill med brynt citronsmör och ägg

Ingredienser

4 portioner
800 g färskpotatis
4 ägg
1 knippe rädisor (à ca 220 g)
1 kruka gräslök
1 kruka dill
2 förp matjessill (à 270 g)

Brynt citronsmör

150 g smör
1/2 citron (finrivet skal och pressad saft)
1 dl kapris

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Väldigt gott, hade det som förrätt.

    Monika

  • Jag tyckte om eran Receptet. Enligt test via Allt om bakning 🥞🧇.

    Zemar

Näringsvärde per portion

Energi3796 KJ / 907 kCal
Fett67 g
Salt11 g
Kolhydrater43 g
Protein32 g

Testa liknande recept

  • Matjessill med gurka och gräddfil
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sillröra med kavringssmul
    Betyg 3 av 5.109 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad