Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

1
0
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

En klassisk sillröra gjord av matjesill, rödbetor, kapris, gräslök och smetana smakar lika gott oavsett högtid eller årstid. Skär sillen i små bitar, tärna rödbetorna och blanda med kapris, gräslök och krämig smetana. Lägg röran på knäckebröd och njut!

Skriv ut
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
2
förp matjessill (à 270 g)
2 dl
inlagda rödbetor
4 msk
kapris
1
kruka gräslök
2 dl
smetana
-
nymald svartpeppar
8
skivor knäckebröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2280 KJ / 545 kCal
Fett 33 g
Salt 4.71 g
Kolhydrater 47 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept