Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

En klassisk sillröra gjord av matjesill, rödbetor, kapris, gräslök och smetana smakar lika gott oavsett högtid eller årstid. Skär sillen i små bitar, tärna rödbetorna och blanda med kapris, gräslök och krämig smetana. Lägg röran på knäckebröd och njut!

Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd

Ingredienser

4 portioner
2 förp matjessill (à 270 g)
2 dl inlagda rödbetor
4 msk kapris
1 kruka gräslök
2 dl smetana
nymald svartpeppar
8 skivor knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Bäst smakar den efter en dag

Britt-marie

2024-04-01

Näringsvärde per portion

Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett33 g
Salt4.71 g
Kolhydrater47 g
Protein13 g

Testa liknande recept

5-minuterssill med äpple rödbeta och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana
Betyg 4.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjesill med brynt citronsmör och ägg
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga