Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd
En klassisk sillröra gjord av matjesill, rödbetor, kapris, gräslök och smetana smakar lika gott oavsett högtid eller årstid. Skär sillen i små bitar, tärna rödbetorna och blanda med kapris, gräslök och krämig smetana. Lägg röran på knäckebröd och njut!
Ingredienser
4 portioner
2 förp matjessill (à 270 g)
2 dl inlagda rödbetor
4 msk kapris
1 kruka gräslök
2 dl smetana
nymald svartpeppar
8 skivor knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett33 g
Salt4.71 g
Kolhydrater47 g
Protein13 g
Kommentar
Bäst smakar den efter en dag
Britt-marie
2024-04-01