Matig kasslergryta med ris

Betyg 2.7 av 5.
251 personer har röstat
0
Matig kasslergryta med ris

Tomater, lök och broccolibuketter samsas med den matiga kasslern och blir tillsammans en mästerlig smakupplevelse. Till grytan serverar du ris och bröd och rätten är sedan klar att avnjuta.

Matig kasslergryta med ris

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
1   vitlöksklyfta
1 msk  matfett
3 dl  ris
1   köttbuljongtärning + vatten
300 g  kassler
250 g  broccolibuketter
salt och peppar
2   tomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
251 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pastagratäng
Betyg 2.8 av 5.
62 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler med varm ananassalsa
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnspannkaka med morotsjuice, broccoli och skinka
Betyg 3.2 av 5.
54 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sommarpanna med kassler
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccolisallad med tomater och rostade pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kasslergratäng med broccoli och gula morötter
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga