Mango- och avokadosalsa

57
4
Mango- och avokadosalsa

Till den här otroligt goda mango- och avokadosalsan är det smidigt värre att använda fryst färdigtärnad mango och avokado som du hittar i välsorterade butiker. Halstra tonfisk på grillen och bjud med den fruktiga salsan – eller ha som tillbehör till tacos!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Mango- och avokadosalsa

Ingredienser

5 dl
250 g
tärnad mango (fryst eller färsk)
250 g
tärnad avokado (fryst eller färsk)
1 tsk
finrivet limeskal
1 msk
färskpressad limejuice
1/2
hackad silverlök
1 msk
rapsolja
1 tsk
sambal oelek
1/2 dl
hackad koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsberäkningen är per dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

57

Kommentarer

Annica

2020-12-21

Supergott till allt grillat! Dock är inte koriander nån favorit, så det har vi bytt mot persilja

Elin

2020-11-26

Sen cajun istället för sambal oelek

Elin

2020-11-26

Tog persilja ist för koriander 🤤

Näringsvärde per portion

Energi 677 KJ / 162 kCal
Fett 13 g
Salt 0.01 g
Kolhydrater 10 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept