Crispy avocado tacos

58
5
Crispy avocado tacos

Om du inte har provat pankofriterad avokado i tacos är det dags nu! Det mjuka köttet inuti avokadon tillsammans med den frasiga paneringen blir till en ren smaksensation i munnen. Bjud i varma tortillabröd med tomatsalsa, chilimajo, lime och massa koriander.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Crispy avocado tacos

Ingredienser

2 portioner
2
avokado
1 dl
vetemjöl
1
uppvispat ägg
2 dl
panko (asiatiskt ströbröd)
-
neutral rapsolja
-
flingsalt

Till servering

små tortillabröd
tomatsalsa
majonnäs med chilismak
färsk koriander
limeklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mix och panko mot glutenfritt ströbröd. Välj glutenfritt tortillabröd.

Avokadon är näringsberäknad utan tillbehör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

58

Kommentarer

Catharina

2020-02-01

Frasiga och bra konsistens men lite menlösa i smaken, skulle behöva kryddas upp lite.

Jolene

2017-11-09

Skulle man kunna steka istället eller blir det kontigt?

Redaktionen ICAse

2017-11-21

Hej Jolene! Nej det går bra att steka, se till att ha rikligt med olja i pannan bara. Hälsningar Michelle

Lena

2017-09-23

Hur gott som helst!

Näringsvärde per portion

Energi 2537 KJ / 606 kCal
Fett 34 g
Salt 2.33 g
Kolhydrater 58.5 g
Protein 12.8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept