Det är chokladigt, det är fruktigt syrligt, det är krämigt och bjuder samtidigt på sött tuggmotstånd. Denna frysta choklad- och passionsfrukttårta får vilken dessertälskare som helst på fall. Bäst är att du kan förbereda den i god tid och ha på lut i frysen.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2016
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marita
2022-03-24Har gjort denna tårtan ikväll. Toppingen blev inte bra. Blev inte alls så gul och blank och slät som på bilden. Blev mer som en ”gröt” med tydlig smak av banan. Kärnorna i passionsfrukterna krossades inte trots mixade dem både enskilt och ihop med de andra ingredienserna. Hur göra?
Milla
2022-01-18Så himla gott alltså! Alla i sällskapet älskade den.
Mona
2021-10-31Är allergisk mot avokado, vad kan man använda istället?