Mango- och avokadosalsa

Till den här otroligt goda mango- och avokadosalsan är det smidigt att använda fryst färdigtärnad mango och avokado. Halstra tonfisk på grillen och bjud med den fruktiga salsan – eller ha som tillbehör till tacos!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsberäkningen är per dl.
Energi677 KJ / 162 kCal
Fett13 g
Salt0.01 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g
Kommentarer
7 stSupergott, hade inte silverlök och sambal hemma så tog rödlök och hackad fryst chilli istället och tog olivolja istället för rapsolja
Jenny
Suveränt gott till laxtacon.
Maria
Jag tog Aceto balsamico di modena ,en vinäger från Coop i stället för cajun.En tsk på halv mängd mango och en avokado och persilja.Blev bra tyckte vi. LASSE
Lars
Supergott till allt grillat! Dock är inte koriander nån favorit, så det har vi bytt mot persilja
Annica
Sen cajun istället för sambal oelek
Elin
Tog persilja ist för koriander 🤤
Elin
Byt ut sambal olek mot färsk finhackad jalapeños 😍
Rikard