Mango med kvarg och kokostopping

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mango med kvarg och kokostopping

Vem älskar inte mango? Den söta frukten som innehåller både vitaminer och fibrer blir ett smarrigt mellanmål tillsammans med syrlig kvarg. Toppa med lite lönnsirap, kokoschips och rostade pumpakärnor för extra krisp och smak.

Mango med kvarg och kokostopping

Ingredienser

4 portioner
1 hel mango
2 dl kvarg (0,2 %)
2 msk lönnsirap
2 msk pumpakärnor
1/2 dl kokoschips

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jätte gott som efterrätt alt. mellanmål. Jag gjorde på fryst mango. Tog Agavesirap som fanns hemma.

    Arja

Näringsvärde per portion

Energi642 KJ / 151 kCal
Fett6 g
Salt0.06 g
Kolhydrater17 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Zucchinifritters med fetaost
    Betyg 4.7 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nudelwok med kyckling- och cosmopolitan
    Betyg 3.7 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostade morötter med fröströssel
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad