Mango med kvarg och kokostopping

5
0
Mango med kvarg och kokostopping

Vem älskar inte mango? Den söta frukten som innehåller både vitaminer och fibrer blir ett smarrigt mellanmål tillsammans med syrlig kvarg. Toppa med lite lönnsirap, kokoschips och rostade pumpakärnor för extra krisp och smak.

Skriv ut
Mango med kvarg och kokostopping

Ingredienser

4 portioner
1
hel mango
2 dl
kvarg (0,2 %)
2 msk
lönnsirap
2 msk
pumpakärnor
1/2 dl
kokoschips

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 642 KJ / 151 kCal
Fett 6 g
Salt 0.06 g
Kolhydrater 17 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept