Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Mango med kvarg och kokostopping

Vem älskar inte mango? Den söta frukten som innehåller både vitaminer och fibrer blir ett smarrigt mellanmål tillsammans med syrlig kvarg. Toppa med lite lönnsirap, kokoschips och rostade pumpakärnor för extra krisp och smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär mangon i mindre bitar, lägg dem i skålar eller glas.
  2. Klicka på kvargen och ringla över lönnsirapen.
  3. Rosta pumpakärnorna i torr panna, låt svalna.
  4. Strö över pumpakärnor och kokoschips.

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 hel mango
  • 2 dl kvarg (0,2 %)
  • 2 msk lönnsirap
  • 2 msk pumpakärnor
  • 1/2 dl kokoschips
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 642 kJ / 151 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer