Mango med kvarg och kokostopping

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Mango med kvarg och kokostopping

Vem älskar inte mango? Den söta frukten som innehåller både vitaminer och fibrer blir ett smarrigt mellanmål tillsammans med syrlig kvarg. Toppa med lite lönnsirap, kokoschips och rostade pumpakärnor för extra krisp och smak.

Mango med kvarg och kokostopping

Ingredienser

4 portioner
1   hel mango
2 dl  kvarg (0,2 %)
2 msk  lönnsirap
2 msk  pumpakärnor
1/2 dl  kokoschips

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi642 KJ / 151 kCal
Fett6 g
Salt0.06 g
Kolhydrater17 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Kycklingfilé i currybuljong med sockerärter och nudlar
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Rostade morötter med fröströssel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cobbsallad med blue cheese och rostade pumpakärnor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker
Betyg 3.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchinifritters med fetaost
Betyg 4.7 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga