Mandelkakor med pistage och choklad

De här små fina kakorna med pistagenötter och choklad är busenkla att baka. Addera bara mandelmassa, smör och vetemjöl. Knaprigt söta som de är, eller att servera till en varvad dessert, exempelvis sabayon med frukt och bär eller en glasscoupe.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Ingredienser
20 st
100 g mandelmassa
100 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl hackade pistagenötter
50 g mörk choklad (70 %)
mjöl till utbakning
För alla
Innehåller gluten.
Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och mjölkfri choklad.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt smöt och mjölkfri choklad.
Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och mjölkfri choklad.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt smöt och mjölkfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat per kaka.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi387 KJ / 93 kCal
Fett7 g
Salt0.06 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentar
gott
Ove
2015-12-02