Päronflarn

17
0
Päronflarn

Det här receptet på päronflarn är svindlande gott! Med söta päron, mandelmassa och lyxig aprikosmarmelad på en klassisk smördeg skapar du en förförisk efterrätt. Servera päronflarnen med vaniljglass eller vispad grädde och strö över pistagenötter.

Päronflarn

Ingredienser

6 portioner
1 platta smördeg (à 250 g)
5 päron
150 g mandelmassa
2 msk råsocker
1 1/2 dl aprikosmarmelad
pistagenötter

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på smördegen.
Rätten innehåller gluten.
Gör laktosfri: servera med laktosfri glass eller grädde.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfri glass.
Gör äggfri: kontrollera att glassen inte innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3379 KJ / 806 kCal
Fett 39.1 g
Kolhydrater 99 g
Protein 11.4 g
Läs mer om näringsvärden