Päronflarn

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Päronflarn

Det här receptet på päronflarn är svindlande gott! Med söta päron, mandelmassa och lyxig aprikosmarmelad på en klassisk smördeg skapar du en förförisk efterrätt. Servera päronflarnen med vaniljglass eller vispad grädde och strö över pistagenötter.

Päronflarn

Ingredienser

6 portioner
1 platta smördeg (à 250 g)
5 päron
150 g mandelmassa
2 msk råsocker
1 1/2 dl aprikosmarmelad
pistagenötter

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3379 KJ / 806 kCal
Fett39.1 g
Kolhydrater99 g
Protein11.4 g

Testa liknande recept

Pärontarte med pistagenötter
Betyg 2.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nougatägg med hackad mandel
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gelato med pistage – italiensk pistageglass
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mazarinbakelse
Betyg 2.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Isad ananassoppa med pistagegrädde
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad