Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Fantastisk god och fin efterrätt med blodapelsiner. Den goda pistage- och mandelkrämen passar perfekt att toppa de aromatiska och söta blodapelsinerna med. Gratinera i ugnen och servera gärna med glass.

Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
4 blodapelsiner
2 msk skalade osaltade pistagenötter
1 ägg
1 tsk strösocker
75 g mandelmassa

Till servering

chokladglass

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exkl glass.
Energi832 KJ / 199 kCal
Fett8 g
Salt0.1 g
Kolhydrater25 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Päronflarn
Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nougatägg med hackad mandel
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tiramisu med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gelato med pistage – italiensk pistageglass
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mazarinbakelse
Betyg 2.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nougat med apelsin och pistage
Betyg 3.4 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad