Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Fantastisk god och fin efterrätt med blodapelsiner. Den goda pistage- och mandelkrämen passar perfekt att toppa de aromatiska och söta blodapelsinerna med. Gratinera i ugnen och servera gärna med glass.

Pistage- och mandelgratinerad blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
4 blodapelsiner
2 msk skalade osaltade pistagenötter
1 ägg
1 tsk strösocker
75 g mandelmassa

Till servering

chokladglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exkl glass.
Energi832 KJ / 199 kCal
Fett8 g
Salt0.1 g
Kolhydrater25 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Nougatägg med hackad mandel
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pistagekräm
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gelato med pistage – italiensk pistageglass
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mazarinbakelse
Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nougat med apelsin och pistage
Betyg 3.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga