En underbart god svamprätt full av smak och texturer. Portabellon, de lena vita bönorna och knaprig mandel gräddas i ugnen under ett täcke av prästost tills osten smält och smakerna gift sig.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
40 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lovisa
2020-08-26Salt och peppar behövdes verkligen i bönfyllningen. Vet inte om ni bara glömt att skriva dit det eller om ni inte tyckte att det behövdes. Jättegod rätt i alla fall! Speciellt då om man tillsatte lite salt och peppar :)
Redaktionen ICAse
2020-08-27Hej Lovisa! Nej, det ska inte vara salt och peppar enligt vår provlagning men det går självklart bra att ha i det. Kul att du tyckte om det, med salt och peppar i! 😉 Hälsningar Elina