Mandelbakad portabello med krämig polenta
Ibland behöver man en lite skjuts i hjärnkontoret gällande matinspiration. Här kommer just det! Fyll portabellosvamp med en mandelsmakande fyllning och gratinera dem i ugnen. Ät ihop med krämig polenta och en smakrik sallad gjord på bland annat soltorkade tomater och oliver. Bara tanken får munnen att vattnas!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2021
Ingredienser
Portabello
Polenta
Sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Verkligen inte gott.
Sarah
2021-04-26Jättegott, hade önskat lite mer sallad till dock, blev inte så mycket.
Sara
2021-03-24