Smakrik och krämig gnocchi med brysselkål och spenat som serveras med strimlat stekt sidfläsk och portabellosvamp. Smaksätt med timjan och prästost. Rårörda lingon tillför härlig syra till denna potatisgnocchi.
Gör glutenfri: välj glutenfria gnocchi, eller gör egna glutenfria.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut vispgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: gör egna äggfria gnocchi eller välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johanna
2020-12-02Blir enorma portioner om man följer receptet. Kan absolut halvera mängder gnocchi och ändå bli proppmätt. Men riktigt god och vacker maträtt!
Victoria
2020-08-28Ytterligare ju t vi ute v yh
Victoria
2020-08-28Ytterligare ju t vi ute v yh