Krämig brysselkål med gnocchi och stekt sidfläsk
Smakrik och krämig gnocchi med brysselkål och spenat som serveras med strimlat stekt sidfläsk och portabellosvamp. Smaksätt med timjan och prästost. Rårörda lingon tillför härlig syra till denna potatisgnocchi.
Ingredienser
Tillbehör
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria gnocchi, eller gör egna glutenfria.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut vispgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: gör egna äggfria gnocchi eller välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Blir enorma portioner om man följer receptet. Kan absolut halvera mängder gnocchi och ändå bli proppmätt. Men riktigt god och vacker maträtt!
Johanna
2020-12-02Ytterligare ju t vi ute v yh
Victoria
2020-08-28Ytterligare ju t vi ute v yh
Victoria
2020-08-28