Makaronipudding är en riktig klassiker som passar för hela familjen. Denna rätt gör du genom att hälla makaroner, sojabönor och bacon i en långpanna för att sedan hälla över äggstanning. I ugnen reder den sig själv och toppad med färska tomater och ost blir makaronipuddingen riktigt smarrig.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2016
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd lakosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Rose-marie
12/6/2020Enkelt och gott. Jag låter baconet vara i ugnen när pastan kokar
Camilla
11/26/2020Om man vill använda fryst vegobacon - behöver det tinas eller stekas först, eller kan man lägga på det fryst? Tacksam för svar!
Agneta
9/23/2020Det var så gott så 4 port. makaroner var för lite med 2 grabbar vid bordet. Måste utöka receptet nästa gång