Majssalsa med oregano

2
0
Majssalsa med oregano

Färgstarkt och gott tillbehör som passar till såväl kött som fisk! Söt majs steks tillsammans med vitlök och gul lök och får en syrlig smak av vinäger samt örtiga toner av färsk oregano.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Majssalsa med oregano

Ingredienser

6 portioner
2
gula lökar
3
vitlöksklyftor
4 msk
rapsolja
6
majskolvar
1 - 2 msk
rödvinsvinäger
2 krm
salt
1
kruka oregano

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Tips

Byt ut majskolvarna mot 12 dl frysta tinade majskorn (för 6 port).

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 881 KJ / 211 kCal
Fett 11 g
Salt 1.3 g
Kolhydrater 22 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept