Majssalsa med oregano

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Majssalsa med oregano

Färgstarkt och gott tillbehör som passar till såväl kött som fisk! Söt majs steks tillsammans med vitlök och gul lök och får en syrlig smak av vinäger samt örtiga toner av färsk oregano.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Majssalsa med oregano

Ingredienser

6 portioner
2 gula lökar
3 vitlöksklyftor
4 msk rapsolja
6 majskolvar
1 - 2 msk rödvinsvinäger
2 krm salt
1 kruka oregano

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi881 KJ / 211 kCal
Fett11 g
Salt1.3 g
Kolhydrater22 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Fetaostkräm med blomkål, majssalsa och kaprissmör
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Majskolv med jalapeño/limesmör och krispig topping
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad majs med solrosfrön
Betyg 3 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade majskolvar med parmesan
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade majskolvar
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga