Laga en somrig sötpotatissallad med grillad sötpotatis, grillad majs och grillad halloumi. Yoghurtdressing med jalapeño, lime och färsk koriander gör salladen komplett.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ny sommarfavorit, så god sallad! Precis som fler kommenterat skippade jag vattnet i dressingen.
Malin
2020-06-24Väldigt gott! Matigare än jag trodde. Skippade vattnet i dressingen och ökade jalapeñon. Eftersom vi inte grillade stekte jag burkmajs, gjorde sötpotatisen i ugnen.
Sanna
2020-06-06Gott! Dressingen blev lite rinning bara
Emma
2020-05-30