Majssalsa med oregano

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Majssalsa med oregano

Färgstarkt och gott tillbehör som passar till såväl kött som fisk! Söt majs steks tillsammans med vitlök och gul lök och får en syrlig smak av vinäger samt örtiga toner av färsk oregano.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Majssalsa med oregano

Ingredienser

6 portioner
2 gula lökar
3 vitlöksklyftor
4 msk rapsolja
6 majskolvar
1 - 2 msk rödvinsvinäger
2 krm salt
1 kruka oregano

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi881 KJ / 211 kCal
Fett11 g
Salt1.3 g
Kolhydrater22 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Rostad majs med solrosfrön
    Betyg 3 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad