Grillade majskolvar med oreganosmör och smulad fetaost

0
0
Grillade majskolvar med oreganosmör och smulad fetaost

Grillade majskolvar är ett gott och enkelt tillbehör. Det som lyfter dessa majskolvar är det goda smöret som görs av färsk oregano, vitlök och smör. Majskolvarna serveras gärna med smulad, lite salt fetaost samt rostad lök, som ger en bra brytning mot den söta majsen.

Skriv ut
Grillade majskolvar med oreganosmör och smulad fetaost

Ingredienser

4 portioner
1/2
kruka oregano
1
vitlöksklyfta
100 g
rumstempererat smör
-
salt
-
svartpeppar
150 g
fetaost
4
färska majskolvar
3 msk
matolja
1 dl
rostad lök

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2286 KJ / 547 kCal
Fett 45 g
Salt 2.3 g
Kolhydrater 24 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept